Beschrijving van de ziekte

Impotentie bij mannen is een pathologische aandoening die is gebaseerd op een schending van het fysiologische vermogen van de penis om de staat van erectie binnen te komen (seksuele opwinding), of deze voldoende lang te behouden voor geslachtsgemeenschap (coïtus). De meest moderne en correcte naam voor deze aandoening vanuit een medisch oogpunt is erectiestoornis. Als je deze medische termen in een notendop ontcijfert, begrijpelijk voor een gewoon persoon, zonder aanvullende diepgaande zoekopdrachten naar informatie, dan kun je ze niet minder dan seksuele impotentie noemen Moet.

https://apotheekheren.nl/

 

Maar erectiestoornissen in het begrijpen van verschillende mensen kunnen een zo verschillende grens en rechtvaardiging hebben dat het specialisten ertoe aanzet bepaalde criteria voor het identificeren van het ware probleem te standaardiseren. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat de grenzen van de norm en pathologie zeer subtiel zijn en radicaal kunnen verschillen in het begrip van veel mannen. Wat sommige seksuele impotentie beschouwen, kunnen anderen vergelijken met de top van seksuele gezondheid. Een ander belangrijk punt onder de algemene kenmerken van dit probleem is de delicatesse.

Manen, die lijden aan erectiestoornissen, proberen hun seksuele incompetentie op enigerlei wijze te verbergen. Sommige gewoon door stilte, anderen door overdrijving van hun seksuele gezondheid in levendige details. Het enige dat deze twee groepen mensen verenigt, is dat niemand echt de echte waarheid kent over de norm en de pathologie. Het blijkt een gesloten ketting, die alleen door specialisten kan worden verbroken.