Hoe de oorzaken van impotentie te begrijpen?


Om urogenitale ziekten uit te sluiten, raadpleging van de uroloog of androloog, met het daaropvolgende ultrasone onderzoek, afgifte van analyses van bloed en sperma, is extractie van bacteriologische uitstrijkjes noodzakelijk.

Als er een vermoeden bestaat dat uw probleem verband houdt met hormonale aandoeningen, neem dan contact op met een endocrinoloog. Mogelijk hebt u een echoscopisch onderzoek van de endocriene klieren, computertomografie, nodig. Laboratoriumdiagnostiek helpt om het niveau van een hormoon in het bloed te bepalen

https://herenapotheek.nl/generieke-viagra/

Bloedvataandoeningen worden gedetecteerd met behulp van ultrasone dopplerografie. Moderne methoden maken het mogelijk om kwantitatieve en kwalitatieve indicatoren van bloedtoevoer naar de penis te bepalen. Voor hetzelfde doel worden functionele tests toegewezen. In de holle lichaampjes van de penis worden vasodilatorgeneesmiddelen toegediend. In dit geval wordt de bloeddruk in de slagader van de penis en de arteria brachialis vergeleken.

De neuroloog zal helpen bij het elimineren van ziekten van het ruggenmerg en de hersenen, evenals perifere zenuwen. Hiervoor worden soms verschillende complexe onderzoeken voorgeschreven: tomografie van de hersenen en het ruggenmerg, elektro-encefalografie, elektromyografie, rheoencephalography.

Een psychotherapeut, een sekstherapeut of een psychiater moet de psychische component van een seksuele stoornis evalueren. De belangrijkste diagnostische technologie die door deze specialisten wordt gebruikt, is een gesprek met de patiënt, verschillende methoden voor psychologisch testen.