Over welke ziekten impotentie kunnen signaleren (erectiestoornissen).

Het leiden van de lijst van meningsverschillen met de psyche, die chronisch zijn geworden - neurotische stoornissen, depressie. In dit geval hangt de erectie af van de emotionele toestand. Soms is een volledige geslachtsgemeenschap alleen mogelijk als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Bijvoorbeeld, een man "alles werkt" alleen met een bepaalde partner, op bepaalde momenten van de dag of na masturbatie.
    
Veel voorkomende oorzaken van seksuele stoornissen - diabetes, alcoholisme, drugsverslaving, bedwelming, stofwisselingsstoornissen. Met deze ziekten wordt de transmissie van impulsen langs gevoelige en motorvezels belemmerd, wat betekent dat de reflexboog die een erectie veroorzaakt, lijdt moet Cialis kopen.

Problemen met potentie verschijnen soms na verwondingen of ziekten van het ruggenmerg en de hersenen. Dikwijls is erectiestoornis het eerste symptoom van een infectieuze laesie, trauma, tumor, epilepsie of de ziekte van Parkinson.
    
Vermindert merkbaar het seksuele verlangen naar hormonale stoornissen. In de regel gebeurt dit tegen de achtergrond van een gebrek aan mannelijke geslachtshormonen, of met een overmaat aan vrouwelijke hormonen.
    
Atherosclerose, geboorteafwijkingen en andere vaatziekten bedreigen ook impotentie. Het is een feit dat dergelijke stoornissen de normale bloedstroom naar de holle lichamen van de penis verhinderen.
    
Impotentie kan zich ook ontwikkelen als bijwerking van het nemen van medicijnen. De erectie wordt beïnvloed door antidepressiva, neuroleptica, kalmerende middelen, geneesmiddelen die hypertensie behandelen en die die de maagsecretie verlagen.
    
Voor seksuele mislukkingen zijn soms ontstekingsziekten van de prostaat, urethra, blaas en testikels verborgen. Over het algemeen hebben chronische ziekten, nerveuze en fysieke vermoeidheid niet het beste effect op mannelijke kracht.